Super League: Εσθονός στη Λεωφόρο, Τζοβάρας στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός, επιστροφή Παπαπέτρου

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Super League. Επιστρέφει στη δράση ο Παπαπέτρου, ορίστηκε στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, Τζοβάρας στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός.

Super League: Εσθονός στη Λεωφόρο, Τζοβάρας στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός, επιστροφή Παπαπέτρου

Γνωστοποιήθηκαν από την ΚΕΔ οι ορισμοί διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Super League. Μετά από 1,5 μήνα εκτός ορισμών, ο Τάσος Παπαπέτρου επιστρέφει στη δράση, αφού θα διευθύνει την αναμέτρηση της Τρίπολης μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ διαιτητής ορίστηκε ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο 39χρονος ρεφερί στο παρελθόν έχει σφυρίξει, μεταξύ άλλων, το Τσέλσι - ΠΑΟΚ 4-0 (2018) και ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα 3-0 (2011). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ος ο Ευαγγέλου στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός ο Γιώργος Τζοβάρας θα διευθύνει το παιχνίδι με τον Παπαδόπουλο στο VAR, ο Μανούχος θα σφυρίξει το Βόλος - ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος θα βρεθεί στο Άρης -ΟΦΗ (VAR ο Φωτιάς), ο Καραντώνης στο Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης) και ο Βρέσκας στο Λαμία - Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος).