«Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Κουεγιάρ» (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» ο 34χρονος τερματοφύλακας της Λεγανές,Ιβάν Κουεγιάρ, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό. 

«Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Κουεγιάρ» (pic)

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη διοίκηση της Λεγανές και στο γραφείο μάνατζερ του παλιού παίκτη Χοσέ Ζεσούς Μέσας λόγω της μετακίνησης του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανόν να στείλει και άλλον παίκτη των Μαδριλένων στους «ερυθρόλευκους». Αναφερόμαστε στον 34χρονο τερματοφύλακα Ιβάν Κουεγιάρ, που τη φετινή σεζόν ήταν ο «φύλακας άγγελος» κάτω από τα δοκάρια της Λεγανές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Ανδρέα Γιαννιώτη (που επέστρεψε από τον Ατρόμητο) για βασικό πορτιέρε, αλλά θέλουν να τον πλαισιώσουν από έναν εμπειρότερο τερματοφύλακα που θα έχει πολλές παραστάσεις. Ο Σύλβιο Προτό οδεύει προς τη Λάτσιο και ο Ιβαν Κουεγιάρ μοιάζει να είναι ο βασικός στόχος που βρίσκεται «προ των πυλών» του Πειραιά, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η «Marca».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν από τη μετακίνηση του Γκερέρο στην ομάδα του Πειραιά και έγιναν μέσω των ίδιων εκπροσώπων. Η απόφαση του Κουεγιάρ αποδίδεται στους καλούς οικονομικούς όρους, αλλά και στο γεγονός ότι ο νέος προπονητής της Λεγκανές, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, αναζητά καινούριο τερματοφύλακα. Παρότι στη Λεγκανές υπάρχει δυσαρέσκεια για τη μεταγραφή του Γκερέρο λόγω της στάσης του ατζέντη του, με τον Ολυμπιακό οι σχέσεις είναι καλές. Η μεταγραφή του Κουεγιάρ δεν έχει ακόμη κλείσει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά ένα μικρό ποσό θα την ολοκληρώσει».