Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι προσπαθεί να αλλάξει εικόνα

Από τη σημερινή (8/3) προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι επιχειρεί να κάνει… λίφτινγκ στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του, αλλά και στις σχέσεις του με τους παίκτες

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι προσπαθεί να αλλάξει εικόνα

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Λάζλο Μπόλονι, αλλά ο Ρουμάνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αντιστρέψει το κλίμα, να βρει «διόδους επικοινωνίας» με τους παίκτες του και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Από σήμερα (8/3) λοιπόν στην προπόνηση της ομάδας επιχειρεί να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και να δείξει τελείως διαφορετική εικόνα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος προπονητής μετράει αντίστροφα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού καθώς η παρουσία του στον πράσινο πάγκο κρίνεται πλέον ανά ματς, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του στην ομάδα, αμέσως μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε αλλεπάλληλα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός: Πρόταση στον Μπόλονι από τη Σέπσι

Μαζί με τον Πιέρ Ντρεοσί χώρισαν τους ποδοσφαιριστές σε πεντάδες και συνομίλησαν μαζί τους για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό του οργανισμού εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Στην προπόνηση των «πράσινων» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί δεν έδωσε το «παρών» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες.

Αυτό σημαίνει πως έχει αφήσει στον Μπόλονι μια τελευταία ευκαιρία για να διαχειριστεί μόνος του την κατάσταση ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.