Ξεκαθαρίζει για Κουντέ και Ντουάρτε

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να... ξεθολώσει το τοπίο γύρω από τον 22χρονο Καμερουνέζο χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον 23χρονο Πορτογάλο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ξεκαθαρίζει για Κουντέ και Ντουάρτε

Ο Ολυμπιακός «πετάει» αύριο (25/6) το πρωί για το Ζέεφελντ και ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ότι κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής της ομάδας στην Αυστρία, θα αυξηθεί ο αριθμός των 26 ποδοσφαιριστών που θα μπουν στο αεροπλάνο.

Δύο θέματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν είναι αυτά των Πιερ Κουντέ και Ντομίνγκος Ντουάρτε.

Ξεκινώντας από τον Κουντέ, στην Ισπανία επέμεναν και την Κυριακή ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να τον κάνει δικό του. Απομένει το «ναι» της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία διατυμπανίζει αριστερά – δεξιά ότι έχει πρόταση και από άλλο κλαμπ, αλλά για την αγορά του ποδοσφαιριστή και όχι για τον δανεισμό.

Η πληροφόρηση που υπάρχει από την Ισπανία είναι ότι η υπόθεση του Κουντέ δεν θα τραβήξει περισσότερο από μία εβδομάδα. Αναμένεται δηλαδή να ξεκαθαρίσει εώς την Παρασκευή, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της απόκτησής του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντουάρτε, παρότι από τον Ολυμπιακό προκύπτει ότι δεν ασχολούνται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, στην Πορτογαλία λένε ακριβώς το αντίθετο!

Συγκεκριμένα, εδώ και τρεις μέρες οι ρεπόρτερ της Σπόρτινγκ επικαλούμενοι πληροφορίες μέσα από τη διοίκηση των «λιονταριών», τονίζουν ότι ο 23χρονος στόπερ θα έρθει στη χώρα μας εντός της εβδομάδας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Και την Κυριακή υποστήριζαν ότι το «ντιλ» κλείνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν άγνοια...