Το παλεύει για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πάει να φέρει τούμπα τα προγνωστικά και θα το παλέψει για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ακόμα και για το Αλκαζάρ με την ΑΕΛ την Κυριακή (14/3) θα δοκιμάσει ο πολύπειρος στόπερ!  

Το παλεύει για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα… χρειάστηκε στο ματς με την Λαμία όταν είδε τον Μπα να πιάνει τη μέση του, αλλά τελικά ο τραυματισμός του φαίνεται ότι δεν θα του σταθεί εμπόδιο ως προς την παρουσία του με την Άρσεναλ.

Στα ευχάριστα των τελευταίων ημερών πάντως, είναι η πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για να προλάβει τη ρεβάνς του Λονδίνου στις 18 Μαρτίου, παρότι η εικόνα που υπήρχε την περασμένη εβδομάδα ήταν ότι δύσκολα θα τα κατάφερνε.

Ο Ολυμπιακός πίσω από τους Σωκράτη και Μπα έχει λύσεις τύπου Εμβιλά, Χολέμπας ή Μπουχαλάκη και όχι καθαρόαιμους στόπερ.

Μπορεί ο Αβραάμ να είναι έξω ήδη περίπου 40 μέρες, αλλά ο Μαρτίνς σίγουρα θα τρίβει τα χέρια του αν τον δει να μπαίνει τούτη την εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία η επιστροφή του στη δράση και θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να μπει στο αεροπλάνο για Αγγλία. Από την άλλη, υπάρχει πληροφόρηση ότι μπορεί να δοκιμάσει ακόμα και για το ματς με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή (14/3).

Είναι δύσκολο να μπει στην αποστολή του αγώνα με τους «βυσσινί», αγγίζει τα όρια του απίθανου, αλλά θα το προσπαθήσει.

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον Μαρτίνς η επιστροφή του Παπαδόπουλου, καθώς θα έχει μία έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας, όσο διάστημα ο Σεμέδο θα βρίσκεται στα… πιτς.