Εμβιλά: «Να είμαστε πολεμιστές με την Άρσεναλ»

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για το γεγονός ότι έπαιξε ξανά κεντρικός αμυντικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία και αναφέρθηκε ακόμη και στον αγώνα με την Άρσεναλ.

Εμβιλά: «Να είμαστε πολεμιστές με την Άρσεναλ»

Μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ουσεϊνού Μπα ο Γιαν Εμβιλά αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας παίζοντας στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όπως είχε γίνει και στο ματς με τον Άρη. Ο Γάλλος μίλησε στη Nova και τόνισε ότι θα παίζει όπου του ζητήσει ο προπονητής.

Αναλυτικά ο Γιαν Εμβιλά μίλησε:

Για την εξέλιξη του αγώνα με τη Λαμία: Είναι πολύ σημαντικό το σημερινό γιατί ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ με πολλούς βαθμός. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τελειώσαμε το ματς. Επίσης είναι θετικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ κι έτσι ξεκινήσαμε καλά την προετοιμασία μας για την Άρσεναλ.

Για το γεγονός ότι παίζει στόπερ: Θα βρίσκομαι στο γήπεδο όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Έχω μία εμπειρία στη θέση αυτή. Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα ο Μπα γιατί τον έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλους τους παίκτες τους έχουμε ανάγκη. Και για την επιστροφή του Σεμέδο ανυπομονούμε, όμως αν μου το ζητήσει ο προπονητής θα παίξω και σε αυτή τη θέση.

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ: Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ελπίζω ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρω μία νίκη με την Άρσεναλ. Το σημαντικό είναι η ομάδα μας. Να παίξουμε με ψυχή και πάθος. Θα πρέπει να είμαστε πολεμιστές για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.