Ολυμπιακός-Λαμία: Μυϊκό πόνο στη μέση ο Μπα, όλα καλά με Σωκράτη

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ο Ουσεϊνού Μπα αισθάνθηκε έναν μυϊκό πόνο στη μέση και γι' αυτό έγινε αλλαγή. Όλα καλά με τον Σωκράτη.

Ολυμπιακός-Λαμία: Μυϊκό πόνο στη μέση ο Μπα, όλα καλά με Σωκράτη

Από τον πάγκο του Ολυμπιακού παρακολουθεί το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού, ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αντικαταστάθηκε στο 18' της αναμέτρησης με τη Λαμία και ο Τιάγκο Σίλβα πήρε τη θέση του.

Ο Μπα βγήκε από το γήπεδο λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στη μέση και αμέσως σήμανε συναγερμός, διότι τα προβλήματα είναι πολλά στο κέντρο της άμυνας. Σε πρώτη φάση τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι το άσχημα για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Ο Ουσεϊνού Μπα είχε μία μυϊκή ενόχληση και η αλλαγή του, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους. Παρακολουθεί, μάλιστα το δεύτερο μέρος από τον πάγκο των "ερυθρόλευκων". Φυσικά 100% εικόνα για την κατάσταση του Σενεγαλέζου θα υπάρχει τη Δευτέρα όταν και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Όσον αφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που φάνηκε στο φινάλε του πρώτου μέρος να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο που είχε χτυπήσει και παλιότερα τελικά τα πράγματα δεν μοιάζουν τόσο σοβαρά. Ο Έλληνας στόπερ συνεχίζει άλλωστε κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας