Μπούσης: «Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του ΟΦΗ»

Τον νέο προπονητή του ΟΦΗ θα ανακοινώσει την Δευτέρα (8/3), σύμφωνα με τα όσα προμήνυσε, ο Μιχάλης Μπούσης, ζητώντας παράλληλα ηρεμία και στήριξη από τους φιλάθλους. 

Μπούσης: «Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του ΟΦΗ»

Η 9η σερί ήττα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα οδήγησε στην παραίτηση του Γιώργου Σίμου, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ηρακλείου, Μιχάλης Μπούσης, μιλώντας στο ekriti.gr, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του συλλόγου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την παραμονή του ΟΦΗ στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα θα το παλέψουμε και η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Δεν θα το βάλουμε κάτω. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως θέλαμε. Είχαμε πολλές ατυχίες φέτος.

Αν κερδίζαμε την ΑΕΛ θα ήταν όλα εντάξει. Όταν όμως δεν έρχονται τα αποτελέσματα τότε η κατάσταση δεν είναι καθόλου ευχάριστη».

Για την αποχώρηση του Σίμου:

«Είναι στενάχωρο για μένα που φεύγει ο Γιώργος Σίμος. Είναι καλός άνθρωπος και καλός προπονητής. Στεναχωρήθηκαν και οι παίκτες για την αποχώρηση του. Δεν ήθελαν να φύγει, αλλά αυτή είναι η μοίρα των προπονητών

Όσο έχεις τα αποτελέσματα, όλα είναι καλά για ένα προπονητή. Αν όμως έρχονται οι ήττες τα πράγματα αλλάζουν

Τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε το νέο προπονητή. Λυπάμαι δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».

Για την επόμενη μέρα:

«Να ηρεμήσει ο κόσμος της ομάδας γιατί ο ΟΦΗ πριν 20 χρόνια πρωταγωνιστούσε αλλά πριν μερικά χρόνια ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Οι άνθρωποι πολλές φορές, ξεχνάμε εύκολα

Σίγουρα μας έχουν λείψει οι φίλαθλοι μας γιατί μας έδιναν πολύ δύναμη στο γήπεδο. Τώρα δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλέψουμε ενωμένοι για να σώσουμε τον ΟΦΗ. Και στο τέλος της σαιζόν θα κάνουμε τον απολογισμό και τις αλλαγές.

Μην ξεχνάτε όμως ότι φέτος είχαμε πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς. Φαντάζεστε ο Ολυμπιακός να έχανε με σοβαρούς τραυματισμούς μαζί Σεμέδο, Φορτούνη, Ελ Αραμπί και κάποιους άλλους βασικούς. Που θα ήταν στη βαθμολογία;

Τώρα αυτό που προέχει είναι να παλέψουμε, ενωμένοι».

Τέλος, ο Μιχάλης Μπούσης έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ, αυτή τη φορά για τον Γιώργο Σίμο:

«Το μόνο που θέλω από τον κόσμο είναι να σεβαστεί τον κ Σίμο».