ΟΦΗ: Έκανε δεκτή την παραίτηση του Σίμου!

Ο Γιώργος Σίμος είχε υποβάλλει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και η ΠΑΕ με ανακοίνωση την έκανε δεκτή. 

ΟΦΗ: Έκανε δεκτή την παραίτηση του Σίμου!

Ο Γιώργος Σίμος μετά την ήττα του ΟΦΗ από την ΑΕΛ (2-3) το απόγευμα του Σαββάτου (6/3) υπέβαλλε την παραίτηση του. Ο νεαρός κόουτς είχε προαναγγείλει την απόφασή του στις δηλώσεις που είχε κάνει στη NOVA και λίγη ώρα αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, επιβεβαίωσε ότι έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία έγινε δεκτή.

ΟΦΗ: Έκανε δεκτή την παραίτηση του Σίμου!

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΟΦΗ εξέδσωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ, ο προπονητής μας, κ. Γιώργος Σίμος, υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεκτή. Η ομάδα μας τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον κ. Σίμο, ως άνθρωπο και ως προπονητή. Τον ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΟΦΗ: Με ένταση, γιούχα και ΜΑΤ η αποχώρηση της αποστολής

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε ποιος θα κάτσει στην άκρη του πάγκου, με τα πράγματα να έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Οι Ηρακλειώτες έχουν.... κολλήσει στους 19 βαθμούς και... αγνοούν τη νίκη από την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος

ΟΦΗ: Ένατη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα...