Σνάουτσνερ: «Έχει ποιότητα ο ΠΑΟΚ, μας πόνεσε η ήττα από τον Άρη» (vid)

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη (7/3, 19:30) για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Σνάουτσνερ: «Έχει ποιότητα ο ΠΑΟΚ, μας πόνεσε η ήττα από τον Άρη» (vid)

Τον Άρη θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (7/3, 19:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Άρη

Ενόψει του αγώνα ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» και στο πως θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι.

Άρης: Χωρίς Ματέο Γκαρσία η αποστολή με ΠΑΟΚ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι έτοιμη δεν έχουμε προβλήματα. Όλοι είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι να παίξουν, δεν έχουμε θέματα τραυματισμών ή καρτών έχουμε πολλές επιλογές και περιμένουμε το παιχνίδι».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Δουλεύουμε πολύ γι' αυτό κάνουμε ανάλυση τα παιχνίδια. Θέλουμε και εμείς να έχουμε σταθερότητα. Παίζουμε 5-6 παιχνίδια καλά είμαστε ευχαριστημένοι και μετά έρχεται ένα παιχνίδι που κάτι δεν πάει καλά, κάτι χαλάει. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε περισσότερο. Η λέξη κλειδί είναι η συγκέντρωση. Έχουμε παιχνίδια πολλά μπροστά μας, σημαντικά και με συγκέντρωση θα τα αντιμετωπίσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Έχουμε ντέρμπι. Ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι. θυμόμαστε το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εκεί, χάσαμε με έναν άδικο τρόπο, μπορούσαμε να κερδίσουμε και θέλουμε να το κάνουμε αυτό αύριο».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι: «Συγκέντρωση θέλει. Ποιότητα έχουμε. Πρέπει να κερδίσουμε, θέλουμε να κάνουμε τη ρεβάνς, μας πονάει η ήττα στον Άρη και θέλουμε το τρίποντο».

Για το αν παίξει μεγαλύτερο ρόλο το ψυχολογικό ή το τακτικό κομμάτι: «Το τακτικό πλάνο θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο. Ψυχολογικά όλοι ξέρουν τι μας περιμένει, όλοι θέλουν να κερδίσουμε. Ξεκάθαρα το τακτικό μέρος θα παίξει ρόλο».

Για την ανανέωση του Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια είναι πάρα πολύ σημαντικός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για εμάς. Είναι ο αρχηγός μας μιλάει με όλους τους πιο έμπειρους, τους πιο μικρούς, τους προπονητές, είναι πολύ χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε χαρούμενοι πολύ που θα τον έχουμε μαζί μας για άλλον έναν χρόνο».