ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Άρη

Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ενέα Μιχάι είναι οι μοναδικοί απόντες για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (7/3).

ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (7/3) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 και μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης των «ασπρόμαυρων» ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το πρώτο κομμάτι της τελευταίας πρόβας αφορούσε την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών ενόψει του επικείμενου αγώνα, με δρομικές ασκήσεις, ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης και rondo. Στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα τακτικής με έμφαση στην αμυντική λειτουργία, δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και είναι μαζί με τον Ενέα Μιχάι που δούλεψε στη μυϊκή ενδυνάμωση στο γυμναστήριο της Νέας Μεσημβρίας, είναι οι μοναδικοί απόντες του ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα Ράχμαν, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ».