Το στοίχημα του Σεμέδο να σπάσει τα «κοντέρ» και να γυρίσει νωρίτερα!

Οι έξι εβδομάδες απουσίας λόγω του τραυματισμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο ίσως γίνουν τέσσερις για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει αρχές Απριλίου στη δράση.

Το στοίχημα του Σεμέδο να σπάσει τα «κοντέρ» και να γυρίσει νωρίτερα!

Καθόλου σίγουρο δεν είναι ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θα επιστρέψει τελικά στις έξι εβδομάδες, όπως εκτίμησαν οι γιατροί μόλις γνωστοποιήθηκε και επισήμως ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Ο Πορτογάλος στόπερ φαίνεται ότι έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να σπάσει όλα τα... κοντέρ και να επιστρέψει νωρίτερα. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί κάτι με σιγουριά, αλλά ένα είναι το σίγουρο: Ότι ήδη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων γύρω στις αρχές Απριλίου, περίπου 15 μέρες πριν από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Φυσικά δεν είναι εύκολο να το καταφέρει, συνήθως οι τραυματισμοί στον έσω πλάγιο απαιτούν μίνιμουμ έξι εβδομάδες, όμως, ο Σεμέδο είναι γερό σκαρί, έχει έναν πολύ καλό οργανισμό και δεν θα αποτελέσει έκπληξη σε κανέναν αν τον δούμε ξαφνικά σε έναν μήνα να είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό!

Να θυμίσουμε ότι ούτως ή άλλως ο Πορτογάλος θα απουσιάσει από τις διπλές αναμετρήσεις με την Άρσεναλ και σύμφωνα με τα όσα είχαν γνωστοποιηθεί όταν έγινε η διάγνωση, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει ούτε στα προημιτελικά του Europa League (8 και 15 Απριλίου), εφόσον ο Ολυμπιακός ξεπεράσει το εμπόδιο των «κανονιέρηδων».

Πλέον, τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν άρδην. Ο Σεμέδο δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα ακόμη και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε συμπαίκτες του. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν σε περίπου δύο εβδομάδες...