Ατρόμητος: Χωρίς Κιβρακίδη και Γιαννιώτη η αποστολή με Αστέρα Τρίπολης

Δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (6/3, 17:15) ο Κιβρακίδης και ο Γιαννιώτης

Ατρόμητος: Χωρίς Κιβρακίδη και Γιαννιώτη η αποστολή με Αστέρα Τρίπολης

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (6/3, 17:15) ανακοίνωσε η ομάδα του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Κιβρακίδης συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις της βδομάδας αλλά η έλλειψη ρυθμού ανάγκασε το τεχνικό τιμ να τον αφήσει εκτός αποστολής ενώ και ο Γιαννιώτης κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Νάτσος, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλομον και Εντομβόνγι.

Ο Κιβρακίδης συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις της βδομάδας αλλά η έλλειψη ρυθμού ανάγκασε το τεχνικό τιμ να τον αφήσει εκτός αποστολής ενώ και ο Γιαννιώτης κρίθηκε ανέτοιμος. Οι υπόλοιποι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής».