Μαρτίνς: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη βασική ενδεκάδα, έχουμε υπέροχο ρόστερ!» (vid)

Μετά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, Εμβιλά, τα ρεκόρ του Ολυμπιακού αλλά και το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

Μαρτίνς: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη βασική ενδεκάδα, έχουμε υπέροχο ρόστερ!» (vid)

Μια μέρα μετά την αναμέτρηση με τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Nova για την οξυδέρκεια του Ανδρέα Μπουχαλάκη, που χάρισε στον Ολυμπιακό μια μεγάλη πρόκριση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο πριν τις αναμετρήσεις με τη Λαμία (07/03, 15.00, NS1HD) για την 25η αγωνιστική της Super League και Άρσεναλ (11/03, 22.00, MC Novasports.gr) για τη φάση των «16» του Europa League, θέλησε να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του ρόστερ του, χαρακτηρίζοντας το «υπέροχο», ενώ ανέφερε πως «δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια είναι η βασική ενδεκάδα της ομάδας».

Σχετικά με τα ρεκόρ που καταρρίπτει στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως «δεν μπορεί να παρακολουθεί τους αριθμούς, καθώς η προσοχή είναι πάντα στραμμένη στο επόμενο παιχνίδι». Παράλληλα απάντησε σε ερώτηση για τη στατιστική υπεροχή των Καμαρά, Μπουχαλάκη και Εμβιλά, οι οποίοι ξεχωρίζουν φέτος και για τη συνεισφορά τους στο σκοράρισμα.