Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τον Δήμο Αθηναίων για το νέο γήπεδο

Παναθηναϊκός και Δήμος Αθηναίων έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις επαφές τους για την διμερή σύμβαση, που θα αφορά τους όρους ενοικίασης, αλλά και εκμετάλλευσης του νέου γηπέδου στον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τον Δήμο Αθηναίων για το νέο γήπεδο

Στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός και ο Δήμος Αθηναίων, όσον αφορά τη διμερή σύμβασή τους αναφορικά με το έργο της «Διπλής Ανάπλασης».

Οι δύο πλευρές είναι πλέον στο τελικό στάδιο, έχοντας φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία για τους όρους ενοικίασης των εμπορικών χρήσεων που θα πάρει η «πράσινη» ΠΑΕ στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Βοτανικό, στις σουίτες και στην ονοματοδοσία του νέου γηπέδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος Μαρτίου η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και η ΠΑΕ με το Δήμο Αθηναίων θα είναι πλέον σε θέση να υπογράψουν τη διμερή σύμβασή τους, προχωρώντας στο επόμενο στάδιο.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησαν οι «πράσινοι», προχωρούν -βάσει χρονοδιαγράμματος- οι αναγκαίες μελέτες για τις εγκαταστάσεις, οι οποίες βασίζονται στο αρχικό σχέδιο μελετών του 2006 κι επικαιροποιούνται με βάση τα δεδομένα του 2021.

Στόχος είναι να είναι όλα έτοιμα για να δημοπρατηθεί το έργο μέσα στο εφετινό καλοκαίρι και να προχωρήσουν οι διαδικασίες, ώστε να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας