Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παραμένει στα… πιτς με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την αγωνία του για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Αβραάμ

Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει "πληγωθεί" αρκετά με τους τραυματισμούς και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την αγωνία του για όλους τους παίκτες. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στις αρχές Φλεβάρη υπέστη θλάση ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, τον οποίο είχε στο μυαλό του ο Πορτογάλος για το πρώτο ματς με την PSV Αϊντχόφεν.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και με τον Ρούμπεν Σεμέδο να μένει εκτός όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Το θέμα είναι πότε θα γυρίσει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και πότε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αβραάμ ούτε για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ. Επομένως έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα ο έμπειρος στόπερ θα είναι έτοιμος τον Απρίλιο. Θα μπει δηλαδή στα ματς των play offs μετά τη διακοπή που θα γίνει για τις εθνικές ομάδες.