Ο Καλόπουλος στην ΕΡΤ 3 βγάζει «οφσάιντ» το γκολ του Εμβιλά στο Βόλο! (vid)

Ο παλαίμαχος διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος, διαφωνεί με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τον Παναγιώτη Βαρούχα και υποστηρίζει ότι κακώς μέτρησε το γκολ του Εμβιλά.

Ο Καλόπουλος στην ΕΡΤ 3 βγάζει «οφσάιντ» το γκολ του Εμβιλά στο Βόλο! (vid)

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 24ης αγωνιστικής της Super League δικαίωσε την κατακύρωση του νικητήριου γκολ του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό. Ο Χασάν δεν επηρεάζει τον τερματοφύλακα του Βόλου και ορθώς μέτρησε το γκολ του Εμβιλά, όπως τόνισε και ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος -είχε σφυρίξει το πολυσυζητημένο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός το 2011- έχει διαφορετική άποψη και από τους δύο και υποστήριξε ότι κακώς μέτρησε το γκολ του Εμβιλά.

«Είναι ξεκάθαρο πρώτα ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι οφσάιντ και δεύτερον ότι εμποδίζει τον τερματοφύλακα που κάνει κίνηση για να μπλοκάρει την μπάλα. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, διότι ο παίκτης του Ολυμπιακού αφενός βρίσκεται φύση και θέση οφσάιντ, παρενοχλεί και τον τερματοφύλακα».

«Ο Μαουρίσιο βρίσκεται σε θέση οφσάιντ, αλλά προσπαθεί να αποφύγει την μπάλα και είναι στην πλάτη του τερματοφύλακα. Συνεπώς δεν ενοχλεί τον τερματοφύλακα στην προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλα. To VAR θα ήταν διαφωτιστικό τότε», σχολίασε για το επεισοδιακό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018 που ολοκληρώθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου.