Νίνης: «Αξίζαμε την ισοπαλία, δεν μας πίεσε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός» (vid)

Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον μεσοεπιθετικό των «κυανέρυθρων» Σωτήρη Νίνη.

Νίνης: «Αξίζαμε την ισοπαλία, δεν μας πίεσε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Νίνης στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Είμαστε στενοχωρημένοι, αξίζαμε την ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός δεν μας πίεσε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μας έκαναν μια φάση και σκοράρανε. Πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση και να βρούμε τη δύναμη για την Πέμπτη και να κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε στο Κύπελλο».

Για το αν ονειρεύεται να επιστρέψει κάποια στιγμή και στην Εθνική ομάδα: «Το πιο σημαντικό είναι να παίρνω ρυθμό. Με βοηθάει η ομάδα και ο προπονητής. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και την κάνω καθημερινά. Έχω όνειρα, δεν έχει τελειώσει κάτι, θα ήθελα να γυρίσω κάποια στιγμή στην Εθνική, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίζω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου».

Για τον Βόλο και την καλή φετινή σεζόν: «Στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν έχουμε μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα. Πρεσάρουμε ψηλά, προσπαθούμε να παίξουμε. Μερικές φορές το πληρώνουμε, αλλά κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε και το έχουμε δείξει στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας