Κριτική παικτών: Ο Μπρούμα, ο Φορτούνης, ο Εμβιλά και τα άλλα παιδιά

Ο Μπρούμα, ο Φορτούνης και ο Εμβιλά ήταν από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού στο διπλό επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό (1-2).

Κριτική παικτών: Ο Μπρούμα, ο Φορτούνης, ο Εμβιλά και τα άλλα παιδιά

Βόλος-Ολυμπιακός 1-2: Πύρρειος νίκη για τους Πειραιώτες (highlights)

ΣΑ: Τουλάχιστον σε αυτό το ματς δεν έφερε ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε. Είχε επίσης δύο-τρεις περιπτώσεις που έδειξε ότι πατούσε γερά στα πόδια του.

ΛΑΛΑ: Από δική του κάθετη πάσα προς τον Μπρούμα ξεκίνησε το νικηφόρο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος πήρε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες από κάθε άλλο παιχνίδι.

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά το μυαλό όλων είναι στο πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα.

ΜΠΑ: Πήγε καθυστερημένα να πάρει την κεφαλιά από τον Γκρίλο στο γκολ του Βόλου, αλλά είχε και ένα εντυπωσιακό κόψιμο στο φινάλε σε μπούκα του Μπουένο.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Σε σχέση με τον Λαλά βοήθησε λιγότερο. Το καλό πάντως είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι ξεψαρώνει και παίρνει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.

ΕΜΒΙΛΑ: Πέτυχε το νικητήριο γκολ, έπαιξε μπόλικο ξύλο με τα αντίπαλα χαφ και σίγουρα ήταν από τους διακριθέντες, ασχέτως αν δεν πλησίασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε σε άλλα παιχνίδια.

ΚΑΜΑΡΑ: Πολλές κάθετες μπαλιές – φαρμάκι, πολλά κοψίματα και γενικότερα μία καλή παρουσία. Στο 0-1 από δική του μπαλιά ξεκίνησε η φάση.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πέτυχε το πρώτο γκολ, ήταν μέσα σε πολλές φάσεις για να σημειώσει κι άλλα τέρματα ο Ολυμπιακός και σίγουρα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Έδωσε την ασίστ στον Φορτούνη στο 0-1, έχοντας πάρει νωρίτερα μία έξοχη πάσα από τον Καμαρά. Είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ. Πολύ καλή η παρουσία του Πορτογάλου.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα η απόδοσή του. Σίγουρα και ο ίδιος θα περίμενε περισσότερα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πάλεψε, έδωσε μάχες, θα μπορούσε να φύγει και με γκολ αλλά σωστά υποδείχθηκε ο Φορτούνης σε θέση οφσάιντ στο ακυρωθέν τέρμα του Μαροκινού. Έπαιξε με τη σειρά του αρκετό ξύλο με τους αντίπαλους αμυντικούς.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Έκοψε δύο καλές προϋποθέσεις για γκολ του Βόλου και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο, προτού πετύχει το δεύτερο τέρμα ο Ολυμπιακός. Αν και ανέτοιμος, στάθηκε και με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων.

ΧΑΣΑΝ: Δεν έκανε τόσο αισθητή την παρουσία του όσο στα προηγούμενα παιχνίδια που είχε μπει αλλαγή και είχε δώσει λύσεις.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ό,τι ισχύει με τον Ραντζέλοβιτς, ισχύει και για τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αγωνίστηκε ελάχιστα.