Σωκράτης: «Έπαιξε σκληρά ο Bόλος»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Βόλο στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Σωκράτης: «Έπαιξε σκληρά ο Bόλος»

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Βόλο επικρατώντας με σκορ 2-1 και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά τέλος του ματς στάθηκε στη δύναμη με την οποία αντιμετώπισε το ματς η ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε:

Για το ότι μπήκε στο ματς κάνοντας άρον-άρον προθέρμανση: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Βλέποντας ξανά τη φάση στο ματς με τον Άρη, νιώθω και τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σημαντικό. Είναι θέμα χρόνου να βρεθώ στο 100%. Πετύχαμε γρήγορα το γκολ, μετά δεν κρατήσαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ελέγχαμε πάντως το ματς, αλλά φάγαμε ένα γκολ από στατική φάση. Ο αντίπαλος έπαιξε σκληρά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα με πολλά φάουλ και ένταση. Εμείς κρατήσαμε τον ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ήρθε η φάση στο τέλος που σκοράραμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμού».

Για τα γκολ από στατικές φάσεις: «Πιστεύω είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση. Αν δούμε το ματς, δεν είχε άλλη φάση ο αντίπαλος. Πρέπει να το βελτιώσουμε».

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Εμείς θέλαμε να γυρίσουμε στις νίκες. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους και όσο το δυνατόν να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας