Σωκράτης: «Έπαιξε σκληρά ο Bόλος»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Βόλο στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Σωκράτης: «Έπαιξε σκληρά ο Bόλος»

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Βόλο επικρατώντας με σκορ 2-1 και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά τέλος του ματς στάθηκε στη δύναμη με την οποία αντιμετώπισε το ματς η ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε:

Για το ότι μπήκε στο ματς κάνοντας άρον-άρον προθέρμανση: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Βλέποντας ξανά τη φάση στο ματς με τον Άρη, νιώθω και τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σημαντικό. Είναι θέμα χρόνου να βρεθώ στο 100%. Πετύχαμε γρήγορα το γκολ, μετά δεν κρατήσαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ελέγχαμε πάντως το ματς, αλλά φάγαμε ένα γκολ από στατική φάση. Ο αντίπαλος έπαιξε σκληρά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα με πολλά φάουλ και ένταση. Εμείς κρατήσαμε τον ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ήρθε η φάση στο τέλος που σκοράραμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμού».

Για τα γκολ από στατικές φάσεις: «Πιστεύω είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση. Αν δούμε το ματς, δεν είχε άλλη φάση ο αντίπαλος. Πρέπει να το βελτιώσουμε».

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Εμείς θέλαμε να γυρίσουμε στις νίκες. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους και όσο το δυνατόν να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς.