ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την ένταξη και του Ταυλαρίδη στο τμήμα σκάουτινγκ

Μία ακόμα προσθήκη στο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της και με τον παλαίμαχο διεθνή στόπερ Στάθη Ταυλαρίδη στο τμήμα σκάουτινγκ.

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την ένταξη και του Ταυλαρίδη στο τμήμα σκάουτινγκ

Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιάννη Παπαδημητρίου στη θέση του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα (1/3) το απόγευμα μία ακόμα προσθήκη.

ΑΕΚ: Επικεφαλής της Ακαδημίας ο Παπαδημητρίου

Πιο συγκεκριμένα, η «Ένωση» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της και με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο 41χρονος πρώην διεθνής άσος, με τη σπουδαία καριέρα στο ελληνικό, το γαλλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά με αξιοσημείωτη παρουσία και στις εθνικές ομάδες, εντάσσεται στο τμήμα σκάουτινγκ του «Δικεφάλου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ταυλαρίδης έχει δουλέψει ξανά για λογαριασμό της ΑΕΚ σε επίπεδο ακαδημιών, όταν την τεχνική διεύθυνση είχε ο Νίκος Κωστένογλου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 25 Ιανουαρίου 1980 και -μετά από 450 συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού, αγγλικού και γαλλικού πρωταθλήματος και περίπου 100 σε όλες τις εθνικές ομάδες- ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2017.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις ακαδημίες, του UEFA B, διαθέτει πτυχίο στο Sports Management από το Mediterranean College, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του για το UEFA MIP (Executive Master for International Players). Διετέλεσε για περίπου έναν χρόνο επικεφαλής σκάουτ της «κιτρινόμαυρης» ακαδημίας.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ταυλαρίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πολύ σημαντικά καθήκοντα που αναλαμβάνει».