Μάντζιος στους ποδοσφαιριστές του Άρη: «Έχουμε μπροστά μας δύο απαιτητικά παιχνίδια»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη για τη νίκη επί του Ατρόμητου και για τα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Μάντζιος στους ποδοσφαιριστές του Άρη: «Έχουμε μπροστά μας δύο απαιτητικά παιχνίδια»

Ο Άρης διέλυσε με 3-0 τον Ατρόμητο, αλλά τώρα έχει μπροστά του πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη το βράδυ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το δεύτερο είναι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με τους "κιτρινόμαυρους" να θέλουν τη νίκη και για λόγους γοήτρου. Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του γι' αυτά τα δύο ματς.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά και την εμφάνιση. Ήταν μια γεμάτη εμφάνιση με τρία ωραία γκολ και χωρίς να κινδυνέψουμε καθόλου. Έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση αν διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Άρης: Αποθεραπεία ενόψει Ολυμπιακού

Μας αρέσει η δεύτερη θέση θέλουμε και μπορούνε να μείνουμε εδώ αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη με τα πλέι οφ και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπροστά μας δυο απαιτητικά παιχνίδια . Να ξεκουραστούμε και να το κοιτάξουμε ένα-ένα», είπε ο Άκης Μάντζιος στους ποδοσφαιριστές του.