Χριστοδουλόπουλος: «Ντρέπομαι, ας παίξουμε ο καθένας για τον εαυτό του»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε με πολύ «σκληρά λόγια» για την εικόνα του Ατρομήτου κόντρα στον Άρη, αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά των συμπαικτών του

 

Χριστοδουλόπουλος: «Ντρέπομαι, ας παίξουμε ο καθένας για τον εαυτό του»

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ κακός κόντρα στον Άρη και γνώρισε την ήττα δείχνοντας πως δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά το παιχνίδι μίλησε… έξω από τα δόντια για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός των Περιστεριωτών στην κάμερα της NOVA:

Για το αν άκουσε τι είπαν Παντελίδης και Ούμπιδες και τι έχει να σχολιάσει για την εμφάνιση του Ατρομήτου: «Δεν άκουσα τι είπαν. Αλλά ακόμα και τώρα που το ακούω, τι θα έχω εγώ; Διαφορετική άποψη; Δε βλέπουμε τι γίνεται; Και σα να λείπει το κίνητρο ειναι, και η εμφάνιση είναι ντροπιαστική. Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσυμε, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη.

Έχουμε αλλάξει προπονητή, έχουμε έναν προπονητή που δουλεύει σωστά και μας λέει ωραία πράγματα, και μπαίνουμε και παίζουμε πάλι έτσι, κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη. Άκουσα τον Ούμπιδες στο τέλος που είπε να φύγουμε τουλάχιστον εμείς, οι παλιοί. Εμείς κάναμε και την καριέρα μας. Τα νέα τα παιδιά; Δεν είναι "πολεμικό" για τα αποδυτήρια μας αυτό που λέω. Κάποια στιγμή πρέπει να τα πούμε, πρέπει να ξυπνήσουμε. Εγώ ντρέπομαι».

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα για τον Ατρόμητο: «Και τι να πήγε καλά; Πήγε τίποτα καλά; Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε να φτάσουμε έξω από την περιοχή και εκεί να δείξουμε την ποιότητα μας, να αλλάξουμε ρυθμό, και πάλι κάνουμε τα ίδια λάθη. Εγώ ντρέπομαι με τέτοιες εμφανίσεις».

Για το πώς θα πορευτεί πλέον ο Ατρόμητος: «Ο καθένας για τον εαυτό του. Τι να πω; Να βγαίνουμε τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Τι να πώ;»