Super League 1: Κερδισμένοι της αγωνιστικής Άρης και Αστέρας (αποτελέσματα, highlights, βαθμολογία)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, με αποτέλεσμα οι κερδισμένοι της 24ης αγωνιστικής να είναι ο Άρης και ο Αστέρας. Τα highlights, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League 1.

Super League 1: Κερδισμένοι της αγωνιστικής Άρης και Αστέρας (αποτελέσματα, highlights, βαθμολογία)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, χάρη σε τέρματα των Βέλεθ και Γκαρσία. Το αποτέλεσμα αυτό... βόλεψε τον Άρη, ο οποίος πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ως 2ος της βαθμολογίας και τον Αστέρα, που βρίσκεται δύο νίκες από την 2η θέση!

Ο Άρης κράτησε ανέπαφη την εστία του για 15η φορά φέτος, έβαλε τρία γκολ και επικράτησε εύκολα (3-0) του Ατρόμητου, περνώντας και πάλι στην 2η θέση της βαθμολογίας. Γκάνεα, Σάσα και Σίλβα οι σκόρερ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Πρώτη εντός έδρας νίκη για την ΑΕΛ, η οποία με γκολ του Πινακά στο 37' επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού. Στο 0-0 έμειναν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άνοιξε το σκορ με τον Ντάουντα αλλά η απάντηση των Κρητικών ήταν άμεση με τον Στάρτζεον. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι στο 84ο λεπτό και μετά από λάθος του Σωτηρίου ο Ιωαννίδης χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους οι οποίοι ανέβηκαν στην ένατη θέση.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε σπουδαία νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επιβλήθηκαν των «ασπρόμαυρων» με 2-1 και έπιασαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό.

Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο (27/2)

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 2-1 (17' Ντάουντα, 84' Ιωαννίδης – 27' Στάρτζεον)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1 (37' Σίτο, 54' Λ. Φερνάντεθ - 84' Α. Ζίβκοβιτς)

Κυριακή (28/2)

Άρης - Ατρόμητος 3-0 (22' Γκανέα, 65' Σάσα, 80' Αλεξάντρε Σίλβα)

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0 (37' Πινακάς)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1 (58' Βέλεθ - 73' Γκαρσία)

Δευτέρα (1/3)

Βόλος - Ολυμπιακός (19:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ