ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0: Πρώτη νίκη στο Αλκαζάρ με γκολάρα Πινακά! (highlights)

Χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Δημήτρη Πινακά στο 37ο λεπτό, η ΑΕΛ κέρδισε για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας επικρατώντας του Παναιτωλικού και έμεινε «ζωντανή» στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0: Πρώτη νίκη στο Αλκαζάρ με γκολάρα Πινακά! (highlights)

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις και συγκινήσεις, η Λάρισα κατάφερε -για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν της Super League- να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών στην έδρα της απέναντι στον Παναιτωλικό με σκορ 1-0 και ταυτόχρονα μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα από τον Τζιανλούκα Φέστα δικαιώθηκαν στο έπακρο, με την ΑΕΛ να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και να ανταμείβεται με το καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Δημήτρη Πινακά, ο οποίος επανεμφανίστηκε στο βασικό σχήμα ύστερα από έναν μήνα.

Με το τρίποντο αυτό οι «βυσσινί» πλησίασαν τον -κακό στο συγκεκριμένο παιχνίδι- Παναιτωλικό στο -4, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» του Αγρινίου πλέον... έμπλεξαν ενόψει των πλέι άουτ που θα ακολουθήσουν μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Αλκαζάρ

ΑΕΛ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Σκόρερ: 37' Πινακάς

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: 44' Ζίζιτς, 85' Μιλοσάβλιεβιτς, 90'+1' Νάγκι – 41' Μεντίνα, 90'+2' Aριγίμπι

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι – Μπέρτος Ζίζιτς Μαξιμένκο Γιακιμόφσκι – Κολομπίνο Πινακάς Νικολιάς (85’ Τρούγιτς) Μπεν Χατίρα (67’ Μιλοσάβλιεβιτς) – Ακούνια (87’ Στίφλερ) Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας – Μεντίνα (80’ Τσιγγάρας) Τσότσαλιτς Βάντερσον (80’ Ντουάρτε) Περέιρα (87’ Βέργος) – Εντινγκά Ταχάρ (67’ Μάζουρεκ) Ντάλσιο (67’ Μεντόσα) Αριγίμπι – Ντίας – Καρέλης.