ΑΕΚ: Mε Σάκχοφ και Βασιλαντωνόπουλο η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)!

Ο Γεβγέν Σάκχοφ κι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι τα νέα πρόσωπα της ΑΕΚ στην αποστολή της για τον Κυριακάτικο (28/02) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την Super League

ΑΕΚ: Mε Σάκχοφ και Βασιλαντωνόπουλο η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)!

Αφού ο Γεγβέν Σάκχοφ συμμετείχε για τρίτη, διαδοχική προπόνηση, στο πρόγραμμα των υπολοίπων εντάχθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο (28/02) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Super League.

Θα είναι η πρώτη του μετά τον τραυματισμό του στις 4 Φλεβάρη.

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη είναι η ενεργοποίηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου που για πρώτη φορά επί Χιμένεθ είναι στους «εκλεκτούς» του.

Χιμένεθ: «Ασέβεια για τον Μάνταλο»

Γεγονός που ίσως σημαίνει ότι υπολογίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας (παρότι είχε χρησιμοποιηθεί ο Σβάρνας με τον Αστέρα Τρίπολης κι ο Νταντσένκο είναι στην αποστολή καθώς ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε) ή της μεσαίας γραμμής.

Στους εκλεκτούς του Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος που, προερχόμενοι από τραυματισμούς κι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός ανακοίνωσε τις επιλογές του για την ομάδα που θα μεταβεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης»

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.