ΠΑΟΚ: Μέσα ο Τζόλης, έξω ο Άντρια Ζίβκοβιτς

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Τζόλης προπονήθηκε, πρόβλημα με τον Άντρια Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Τζόλης, έξω ο Άντρια Ζίβκοβιτς

Ο Χρήστος Τζόλης προπονήθηκε κανονικά και έτσι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ξεπερνώντας το πρόβλημα από τον τραυματισμό που είχε από τον αγώνα με τη Λαμία.

Πρόβλημα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Παρασκευή (26.02).

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη φτάνει στο τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Και την Πέμπτη (25.02) το βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής. Έπειτα από ένα σετ από δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια με μπάλα, οι παίκτες δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης«.

Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες εξασκήθηκαν και στα τελειώματα. Ο Χρήστος Τζόλης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα κι άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε με ατομικό στο γήπεδο, όπως κι ο Ενέα Μιχάι .

Ο Ντoύγκλας Αουγκούστο έμεινα στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (26.02) η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Καλαμάτα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη».