Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς Καρλίτος και Πούγγουρας

Ο Καρλίτος και ο Πούγγουρας προπονήθηκαν κανονικά εν αντιθέσει με τον Ιωαννίδη που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς Καρλίτος και Πούγγουρας

Έπειτα από το ρεπό της Τρίτης (23/2) οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (28/2, 19:30).

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Καρλίτος και Πούγγουρα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Ιωαννίδης αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τρίτης. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Καρλίτος και Πούγγουρα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ο Σένκεφελντ ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ. Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης και Σανκαρέ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ιωαννίδης αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εξάσκηση στα τελειώματα».