Μήτρογλου: Σκόραρε ξανά ύστερα από έξι χρόνια - Δείτε τα τελευταία γκολ με τον Ολυμπιακό! (vids)

Ο Κώστας Μήτρογλου έμελλε να σκοράρει ξανά στη Super League ύστερα από έξι χρόνια, στο ίδιο γήπεδο, αλλά με διαφορετική φανέλα! Δείτε τα τελευταία γκολ του έμπειρου στράικερ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πριν από αυτό που πέτυχε το βράδυ της Κυριακής (21/2) στο Φάληρο!

Μήτρογλου: Σκόραρε ξανά ύστερα από έξι χρόνια - Δείτε τα τελευταία γκολ με τον Ολυμπιακό! (vids)

Ο Κώστας Μήτρογλου χάρισε στον Άρη τον βαθμό της ισοπαλίας το βράδυ της Κυριακής (21/2) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους «κίτρινους» από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πετυχαίνει ο έμπειρος στράικερ στο πρωτάθλημα της Super League ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια, καθώς τα τελευταία του τέρματα στην Ελλάδα πριν φύγει για το εξωτερικό είχαν επιτευχθεί στις 3 Μαΐου του 2015, στο ίδιο γήπεδο, αλλά με διαφορετική φανέλα.

Συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου είχε πετύχει δύο γκολ στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ Καλλονής με σκορ 5-0, σκοράροντας αρχικά το τρίτο «ερυθρόλευκο» τέρμα στο 57' και ακολούθως διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα -ξανά με πέναλτι- στο 85' της συνάντησης.

Δείτε τα δύο τελευταία γκολ του Μήτρογλου στη Super League πριν από το κυριακάτικο (21/2) με τη φανέλα του Άρη σε βάρος της παλιάς του ομάδας (στο 1:19 και στο 2:20 του βίντεο):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Άρης 1-1: Δεν πανηγύρισε ο Μήτρογλου το γκολ στο «Καραϊσκάκης» (pics,vid)

Τα highlights του Ολυμπιακός - Άρης 1-1 (vid)

Ολυμπιακός-Άρης 1-1: Σκεφτόταν την Αϊντχόφεν, ο Μήτρογλου τον τιμώρησε (highlights)