Δεληζήσης: «Παίζαμε με τον καλύτερο, σπουδαίος ο βαθμός»

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, έκανε λόγο για σπουδαίο βαθμό των «κιτρίνων» στο Φάληρο και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος στη Super League.

 Δεληζήσης: «Παίζαμε με τον καλύτερο, σπουδαίος ο βαθμός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δεληζήση μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Σπουδαίος βαθμός που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Πάμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς για να έχουμε καλύτερη θέση στα πλέι οφ.

Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, αλλά δεχτήκαμε το γκολ σε ένα κακό σημείο. Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, αλλά εκείνο που είχε σημασία είναι ότι πήραμε τον βαθμό.

Ήμασταν διαβασμένοι γιατί τον ξέρουμε τον Ολυμπιακό. Ήμασταν συμπαγείς και ξέραμε πως έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό.

Πάντα μας έχουν ξεγραμμένους με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν ακούμε τίποτα, κοιτάμε τη δουλειά μας. Σε όλα τα παιχνίδια κατεβαίνουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν τον φοβόμαστε.

Αργεί το Κύπελλο, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε το 1-0 και μπορούμε να το πετύχουμε. Είναι νωρίς ακόμα γι' αυτό το παιχνίδι».