Ολυμπιακός - Άρης 1-1: Κριτική παικτών: Κατώτεροι των προσδοκιών οι περισσότεροι

Περισσότερο «σφυγμό» έβγαλαν οι Φορτούνης, Σεμέδο και Ανδρούτσος (παρότι έχασε τον Μαντσίνι στο γκολ) στο 1-1 του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ολυμπιακός - Άρης 1-1: Κριτική παικτών: Κατώτεροι των προσδοκιών οι περισσότεροι

ΣΑ: Τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται να μην είναι στα καλύτερά του. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έφερε ευθύνη στο γκολ του Άρη για τον τρόπο με τον οποίο βγήκε και ανέτρεψε τον Μαντσίνι. Ακόμα και στη φάση του τραυματισμού του Σωκράτη, έχει κάνει κακή έξοδο και είχε κακή συνεννόηση με τον Σεμέδο.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Είχε την ασίστ στο γκολ του Φορτούνη, αλλά έχασε και τον Μαντσίνι στη φάση του γκολ του Άρη. Σε γενικές γραμμές στάθηκε αρκετά καλά, παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες.

ΣΕΜΕΔΟ: Σοβαρά προβλήματα δεν αντιμετώπισε, αλλά υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να είναι λίγο πιο απλός στο παιχνίδι του. Λίγο έλειψε στη φάση του τραυματισμού του Σωκράτη, να βάλει αυτογκόλ. Σίγουρα δεν ήταν από τους παίκτες που είχε το μυαλό του στην PSV.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Έσωσε πάνω από τη γραμμή ένα σίγουρο γκολ του Άρη και εκεί τραυματίστηκε. Έως εκείνο το σημείο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Φάνηκε ότι δεν πατούσε τόσο καλά στα πόδια του, είτε ως αριστερός μπακ, είτε ως στόπερ που έπαιξε αναγκαστικά μετά τον τραυματισμό του Σωκράτη.

ΚΑΜΑΡΑ: Δεν είχε υψηλές στροφές στο παιχνίδι του και ίσως ήταν απόρροια και της κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν είχε καμία σχέση με τον Μπουχαλάκη που βλέπαμε στα προηγούμενα ματς. Δεν είχε τόσο σίγουρες πάσες όσο μας έχει συνηθίσει. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Σε έναν μέτριο Ολυμπιακό, ο Φορτούνης ήταν ένα κλικ πιο πάνω από τους υπόλοιπους στο διάστημα που αγωνίστηκε και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Προσπάθησε να ταλαιπωρήσει την άμυνα του Άρη, έως έναν βαθμό τα κατάφερε, αλλά ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του!

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν ήταν στα καλύτερά του ο διεθνής εξτρέμ μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στην Αϊντχόφεν.

ΧΑΣΑΝ: Ο Αιγύπτιος δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα, αλλά όταν ο Βαλμπουενά μετά από εκτέλεση κόρνερ του έδωσε την ευκαιρία να σκοράρει ,η κεφαλιά που έπιασε ήταν κακή.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Φαρμάκι οι εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ του Γάλλου. Σε κανονική ροή δεν βοήθησε όσο θα ήθελε και ο ίδιος, αλλά τα χτυπήματά του στις στατικές φάσεις ήταν... άλλο πράγμα.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Έβγαλε κατά κάποιο τρόπο σφυγμό, αλλά έχει ακόμα δρόμο για να φτάσει στα επίπεδα που τον ξέρουμε.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Λίγα πράγματα από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Μια ευκαιρία του δόθηκε να σκοράρει και έκανε το χειρότερο σουτ που θα μπορούσε να κάνει.

ΕΜΒΙΛΑ: Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που είχε αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης όλη η ομάδα. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Φέρει ευθύνη στο γκολ του Άρη, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης έχασε τον Μπρούνο.