Μάνος: «Με τον Ολυμπιακό χτυπάς στην κόντρα επίθεση»

Ο Δημήτρης Μάνος ανέλυσε το σχέδιο που είχε ο Άρης για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, καταφέρνοντας στο τέλος να πάρει η ομάδα του την ισοπαλία. 

Μάνος: «Με τον Ολυμπιακό χτυπάς στην κόντρα επίθεση»

O επιθετικός του Άρη, Δημήτρης Μάνος, αναφέρθηκε στο σχέδιο-πλάνο που είχε η ομάδα του για να πάρει την ισοπαλία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι ικανοποιητική εμφάνιση. Πήραμε έναν βαθμό σε δύσκολη έδρα που θα μας φανεί πολύτιμος στη συνέχεια. Παλέψαμε μέχρι το 95' και δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε και πήραμε έναν βαθμό.

Έχουμε παίξει τρία ματς με τον Ολυμπιακό, τον έχουμε δει και σε παιχνίδια και έπρεπε να πάμε στην τακτική και έπρεπε να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση κάτι που το κάναμε και πήραμε τον βαθμό.

Μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Έχω πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αν δεν μπορώ να σκοράρω μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να κάνει επιθέσεις. Ο επιθετικός αν βάζει γκολ και σκοράρει παίρνει ψυχολογία. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας. Όσο πιο ψηλά είναι η ομάδα βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου.

Πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι. Όποιον κι αν έχουμε μπροστά μας δεν κοιτάμε τη δυναμικότητα, αλλά να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».