Η «μάχη» για Κουντέ και η αποθέωση στην Ισπανία

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για να τελειώσει με τον Καμερουνέζο χαφ και στην Ιβηρική τον αποθεώνουν για τη σεζόν που έκανε.

Η «μάχη» για Κουντέ και η αποθέωση στην Ισπανία

Το παλεύει ο Ολυμπιακός για να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή του Πιερ Κουντέ. Ο Καμερουνέζος που έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» έχει κάνει μέχρι και δηλώσεις πως τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και έρχεται για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος.

Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο μεγάλο λιμάνι. Μπορεί να μοιάζει απλή περίπτωση, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Ο Πιερ Κουντέ έχει παραχωρηθεί δύο φορές δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης με αποτέλεσμα σε Εξτρεμαδούρα και Γρανάδα.

Ο ίδιος θέλει να έρθει στην Ελλάδα, διότι ξέρει πως θα παίξει σε μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, ενώ θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League. Ήταν ξεκάθαρος ο νεαρός ποδοσφαιριστής ότι από την πλευρά του δεν υπάρχει κανένα θέμα να έρθει στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα στην Ισπανία γίνονται αναφορές στα προσόντα του. Συγκεκριμένα ισπανική ιστοσελίδα κάνει τον απολογισμό όσων συνέβησαν στη Γρανάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Όταν φτάνει στους χαφ αναφέρει: «Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στους χαφ, όμως, υπήρχε και ένας ποδοσφαιριστής που ήταν σταθερή αξία και ξεχώρισε. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Πιερ Κουντέ, ο οποίος απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό και μάλιστα φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.