Ολυμπιακός: Η παράδοση του Χασάν με τον Άρη

Ο Αχμέντ Χασάν έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή παράδοση με τον Άρη και θέλει να τη συνεχίσει και στο αποψινό (21/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) ματς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η παράδοση του Χασάν με τον Άρη

Τα δύο τελευταία παιχνίδια δεν πήγαν και τόσο καλά για τον κατά τα άλλα φορμαρισμένο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος έπαιξε βασικός στη Λεωφόρο και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Με την Αϊντχόφεν πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, αλλά είδε τον Τέζε να του παίρνει την μπουκιά μέσα από το στόμα, ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτά τα δύο ματς δεν του πήγαν καθόλου καλά του Αιγύπτιου επιθετικού, που απόψε κόντρα στον Άρη θέλει να κάνει μία επανεκκίνηση. Είναι η ευκαιρία του να επανέλθει απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση. Ο Αχμέντ Χασάν με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει σκοράρει πέντε φορές κατά του Άρη στη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα.

Την πρώτη του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα είχε βάλει ένα γκολ στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», πέρσι είχε σκοράρει δύο φορές στα πλέι οφ πάλι στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα έβαλε πάλι δύο γκολ στους «κιτρινόμαυρους» στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Ο Αιγύπτιος έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή παράδοση με τους Θεσσαλονικείς και θέλει να τη συνεχίσει και απόψε για να πάρει ξανά τα πάνω του μετά τα δύο πρόσφατα ματς που έχασε ευκαιρίες.