Χάλασε του Πρίσιτς στη Μπούρσασπορ

Ο Βόσνιος χαφ δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση της τουρκικής ομάδας ζητώντας ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο.

Χάλασε του Πρίσιτς στη Μπούρσασπορ

Είχε έρθει στην Αθήνα, είχε ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και δεν είχε κρύψει ότι ήταν εντυπωσιασμένος απ’ όλα όσα είχε δει. Ο Σανίν Πρίσιτς περί ου ο λόγος απασχόλησε πολύ σοβαρά τους «ερυθρόλευκους». Φεύγοντας από την Ελλάδα οι Πειραιώτες περίμεναν την απάντηση του, όμως, από τις κινήσεις που έκανε φαινόταν πως είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Είναι αλήθεια ότι ο Πρίσιτς από την πρώτη στιγμή δεν «ψηνόταν» να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτός φαινόταν να είναι ο μεγάλος τους ενδοιασμός. Στη συνέχεια στο… κόλπο μπήκε και η Μπούρσασπορ και κάπου εκεί ο Βόσνιος φάνηκε να απομακρύνεται οριστικά, αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κοντράρει τα χρήματα των Τούρκων.

Τουρκικά δημοσιεύματα, ωστόσο, ανέφεραν ότι η Μπούρσασπορ δεν πήρε ποτέ θετική ή αρνητική απάντηση από τον Πρίσιτς. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπούρσασπορ, ο Μουσταφά αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζήτησε από την Μπούρσασπορ συμβόλαιο 850 χιλιάδων ευρώ το χρόνο. Αν ισχύει βέβαια αυτό, πρόκειται για ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο που ζητάει ο Βόσνιος χαφ.