Super League: Ολυμπιακός - Άρης στο Καραϊσκάκη, με Λαμία ο ΠΑΟΚ

Τα ματς ΠΑΟΚ - Λαμία (21/2, 17:15) και Ολυμπιακός - Άρης (21/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας για την 23η αγωνιστική της Super League.

Super League: Ολυμπιακός - Άρης στο Καραϊσκάκη, με Λαμία ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η δράση της 23ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου (21/2) με ακόμα τέσσερις αναμετρήσεις σε Βόλο, Θεσσαλονίκη, Γιάννινα και Φάληρο.

Στις 15:00 ο Βόλος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό. Στην αποστολή των γηπεδούχων οι Τέκιο και Μπαριέντος που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, ενώ εκτός παρέμειναν ο Ντεντάκης και ο Μπουένο. Χωρίς τους Σλίβκα και Τσαμπούρης η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Την ίδια ώρα (15:00) στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία. Χωρίς Κρέσπο, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια η αποστολή των γηπεδούχων. Η ομάδα της Φθιώτιδας παρατάσσεται με 14 απουσίες. Πέραν του τιμωρημένου Ρόμανιτς, εκτός αποστολής έμειναν οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Αραμπούλι και Καραμάνος για να ξεκουραστούν ενόψει του ντέρμπι παραμονής με την ΑΕΛ. Τραυματίες παραμένουν οι Ταϊρόν, Βασιλακάκης, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Τσούκαλος, Μπάχανακ.

Στις 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έρχονται αντιμέτωποι στους Ζωσιμάδες. Εκτός αποστολής για τους Ηπειρώτες έμειναν οι τραυματίες Σιόντης και Οικονομόπουλος, ο τιμωρημένος Κάργας και για λόγους τακτικής οι Αθανασίου, Τριάδης, Γροσδάνης και Δούμτσης. Ο Ναζαρένο Σολίς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κρητικών, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μεγιάδο και οι Μίγγος, Νοικοκυράκης, Σμπώκος, Χαλκιαδάκης.

Τέλος, στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (LIVE στο fosonline.gr) στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε άπαντες στην αποστολή, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Μπα και τον τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι Θεσσαλονικείς, από την άλλη, δεν έχουν στη διάθεσή τους τους Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σάσα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 20/2
Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-2

Κυριακή 21/2
15:00 Βόλος - Απόλλων Σμύρνης
15:00 ΠΑΟΚ - Λαμία
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ
19:30 Ολυμπιακός - Άρης

Δευτέρα 22/2
19:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ