ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2: Μουνάφο: «Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μη χάσεις» (vid)

Ο Χουάν Μουνάφο στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα του από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να πάρει το ματς τουλάχιστον δεν το έχασε.

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2: Μουνάφο: «Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μη χάσεις» (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να προηγηθεί πολύ γρήγορα 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Ο Χουάν Μουνάφο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι το καλύτερο ήταν να μην το χάσουν.

Αναλυτικά ο Χουάν Μουνάφο μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με την ΑΕΚ στο γήπεδό της. Δεν περιμέναμε να μας βγει έτσι το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Μπήκαν δύο γκολ γρήγορα, η ΑΕΚ έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε, όμως έχουν καλούς παίκτες, έκαναν το 2-2. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις καλύτερα να μη χάσεις και κρατήσαμε τον έναν βαθμό.

Για το ματς με ΠΑΟΚ: «Έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε, αυτό είναι καλό, θα γυρίσουν και κάποιοι τραυματίες. Στο γήπεδό μας νιώθουμε άνετα και σκληροί. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, εμείς χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι γιατί έχουμε πετύχει τον στόχο μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας