ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (pic)

Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/1) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (pic)

Πανέτοιμος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/2, 17:15).

Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε σήμερα (20/1) την προετοιμασία του για αυτό το παιχνίδι και μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζουν οι: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πανουργιάς, Πήλιος, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάστρο, Νάουμετς, Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης ,Λιάσος, Καρτάλης, Λέο, Μιλιντσεάνου, Κρίζμαν, Παμλίδης, Μπρένερ, Λώλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σιόντης και Οικονομόπουλος, ο τιμωρημένος Κάργας και για λόγους τακτικής οι Αθανασίου, Τριάδης, Γροσδάνης και Δούμτσης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο. Αναμένονται αλλαγές από τον κόουτς Γιαννίκη αφού τα ματς είναι πολλά και διαδοχικά για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το βέβαιο είναι πως στην άμυνα θα έχουμε αλλαγή από τη στιγμή που ο Κάργας είναι εκτός λόγω καρτών και αναμένεται ο Εραμούσπε να αγωνιστεί δίπλα στον Παντελάκη.