AEK: Εκτός αποστολής, με Αστέρα Τρίπολης κι ο Τσιγκρίνσκι

Ούτε στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μπορεί να υπολογίζει ο Μανόλο Χιμένεθ για τον Σαββατιάτικο (19.30) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ, αφού ο Ουκρανός ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι αποκλείστηκε από την αποστολή.

AEK: Εκτός αποστολής, με Αστέρα Τρίπολης κι ο Τσιγκρίνσκι

Στις απώλειες της Πέμπτης - όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των μαγνητικών των Μπακάκη και Σιμόες που θα μείνουν εκτός για ένα τουλάχιστον μήνα - προστέθηκε ακόμη μία, την επομένη, που δυσκολεύει έτι περαιτέρω το έργο του Μανόλο Χιμένεθ για τον καταρτισμό της 11αδας στο Σαββατιάτικο ματς (19.30) με τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντίμτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, στα Σπάτα και τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Εκτός του Ουκρανού και των δύο προαναφερθέντων παικτών (που επιδόθηκαν σε θεραπεία την Παρασκευή) στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θ' απουσιάσουν οι Γαλανόπουλος, Σάκχοφ και Μαχαίρας συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Απών, για λόγους τακτικής, ο Ραντόνια.