Άρης: Έκανε ξανά ατομικό ο Ματίγια

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και στη σημερινή προπόνηση του Άρη ο Χαβιέ Ματίγια δύο μέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Άρης: Έκανε ξανά ατομικό ο Ματίγια

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21/2, 19:30) συνέχισε με πρωινή προπόνηση ο Άρης. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις.

Απών ήταν ο Χαβιέ Ματίγια που εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα επανένταξης. Το Σάββατο (20/2) αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21/02, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις) με τον Χαβιέ Ματίγια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα επανένταξης».