Τα τυπικά απομένουν για Ραφίνια - Φλαμένγκο

Ο Ραφίνια αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την Φλαμένγκο.

Τα τυπικά απομένουν για Ραφίνια - Φλαμένγκο

Ολοκληρώνεται η συμφωνία του Ραφίνια στην Φλαμένγκο. Ή για την ακρίβεια η επιστροφή του 35χρονου δεξιού μπακ στην ομάδα της καρδιάς του, από την οποία τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός.

Ο Ραφίνια έδωσε μεγάλο αγώνα για να γυρίσει στο κλαμπ του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η Φλαμένγκο δεν έψαχε για δεξιό μπακ, αλλά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Μπάγερν Μονάχου είναι μία ξεχωριστή περίπτωση.

Πίεσε αρκετά άλλωστε και ο Ραφίνια, η Φλαμένγκο από την πλευρά της δεν ήθελε να τον δει στην Κοριτίμπα ή στην Ατλέτικο Μινέιρο, και αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, απομένει πλέον το τυπικό σκέλος... Να περάσει δηλαδή από τα γραφεία της Φλαμένγκο ο Ραφίνια και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ενός έτους και μετά τα Χριστούγεννα του 2021 θα ξαναμιλήσουν για το αν θα πρέπει να επεκταθεί η συνεργασία τους.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ως προς το οικονομικό σκέλος, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Από τους «ερυθρόλευκους» έπαιρνε κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ ετησίως για το 1+1 που είχε υπογράψει.

Στην Φλαμένγκο θα πάρει σχεδόν τα μισά χρήματα, όμως, αυτό δεν απασχολεί καθόλου τον 35χρονο μπακ, καθώς η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Υπογράφει εντός των επόμενων ημερών και σε καμιά 10αριά μέρες θα πιάσει και επισήμως δουλειά...