Αστέρας Τρίπολης: MVP ο Πέπε Καστάνιος (pic)

Ο Πέπε Καστάνιο αναδείχθηκε από τους φίλους του Αστέρα Τρίπολης, ως ο κορυφαίος της ομάδας της Αρκαδίας στον αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία το περασμένο Σάββατο.

Αστέρας Τρίπολης: MVP ο Πέπε Καστάνιος (pic)

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κέρδισε τη Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την περασμένη αγωνιστική. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας λοιπόν, ο Πέπε Καστάνιο ψηφίστηκε από τους φίλους του Αστέρα ως ο πολυτιμότερος στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία (0-0).

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Ο Pepe Castano αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Match του ΑΣΤΕΡΑ για την εμφάνισή του στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την Λαμία.

Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με την Λαμία ολοκληρώθηκε. Ο Pepe Castano αναδείχθηκε από τις ψήφους των φιλάθλων ως ο BADOUNAS MVP Of The Match.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ που στο τέλος της σεζόν 2020-2021 θα έχει αναδειχθεί τις περισσότερες φορές πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, θα βραβευτεί από την επιχείρηση Badounas Jewelry με ένα ρολόι χειρός».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Αστέρα Τρίπολης είναι κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι Αρκάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς.