Σβαμπ: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλό μίγμα νεαρών και έμπειρων παικτών»

Ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ μίλησε για το τρίποντο που πήρε η ομάδα επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Σβαμπ: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλό μίγμα νεαρών και έμπειρων παικτών»

Ο αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ έκανε λόγο για «συνοχή» των έμπειρων και των νέων ποδοσφαιριστών, θεωρώντας ότι υπάρχει εξέλιξη και βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια του «Δικεφάλου».

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-2: «Ξελάσπωσε» στο Περιστέρι (highlights)

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι κια για τη συνέχεια: «To επόμενο διάστημα ο στόχος μας είναι να γίνουμε πιο συνεπείς. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, πήραμε μια δίκαιη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν βλέπει εξέλιξη στον ΠΑΟΚ και τι πρέπει να διορθωθεί: «Στο προηγούμενο διάστημα είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, οπότε αυτό που θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσουμε το επόμενο διάστημα είναι η ισορροπία στην άμυνα. Δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις πάντα παραπάνω γκολ από αυτά που δέχεσαι. Θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και να το διορθώσουμε αυτό».

Για τον Χάρη Τσιγγάρα: «Είναι καλό για τον σύλλογο αυτή η αλλαγή στη νοοτροπία. Χρειάζεται να βάλει μέσα νεαρούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν είναι μόνο ο Τζόλης και ο Τσιγγάρας, είναι και ο Μιχαηλίδης. Ο Τζόλης είναι πολύ καλός παίκτης και όλοι βλέπουμε την εξέλιξη που έχει, είναι καλό που έχουμε φτιάξει ένα καλό μίγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών».