Βαλμπουενά: «Σημαντική για εμάς η Ευρώπη»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει γρήγορα την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Βαλμπουενά: «Σημαντική για εμάς η Ευρώπη»

Το σύνθημα για την επόμενη ημέρα έδωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος παραδέχτηκε ότι για την ομάδα του ήταν σημαντικό το αήττητο, αλλά τόνισε ότι πρέπει όλοι να κοιτάξουν τη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε:

Για το πώς υποδέχονται οι παίκτες το αποτέλεσμα: Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μία ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν είναι ευχάριστη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και κατοχή της μπάλας. Θέλαμε να νικήσουμε και είμαστε απογοητευμένοι. Μπορούσαμε τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία.

Για το αν έλειψε το πάθος: Δεν έλειπε το πάθος, είχαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερο γκολ. Δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη αποτελεσματικότητα. Είναι η πρώτη ήττα στη χρονιά και μάλιστα σε ένα ντέρμπι που δεν τη θέλαμε καθόλου. Πρέπει να το αφήσουμε γρήγορα πίσω γιατί έχουμε το ματς της Πέμπτης.

Για την Αϊντχόφεν: Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω γιατί έχουμε σημαντικό ματς την Πέμπτη γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας όνειρο. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί χάσαμε το αήττητο που ήταν σημαντικό για εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω και να κοιτάξουμε το ματς της Πέμπτης γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.