Οι Γάλλοι ξανά για Ματετά

Το όνομα του νεαρού επιθετικού της Λιόν έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Οι Γάλλοι ξανά για Ματετά

Τη γαλλική αγορά τη γνωρίζει πολύ καλά ο Φρανσουά Μοντέστο και οι Πειραιώτες έχουν το βλέμμα τους καρφωμένο σε ταλέντα τόσο από τη μεγάλη κατηγορία όσο και τη δεύτερη. Ο Κορσικανός παρακολουθεί τα πάντα και εκτός από τον Μαντί Καμαρά δεν αποκλείεται να έρθει κι άλλος ποδοσφαιριστής από τη Γαλλία.

Πριν αρκετό καιρό είχε έρθει στην επικαιρότητα το όνομα του Ζαν Φιλίπ Ματετά. Πρόκειται για τον επιθετικό που ανήκει στη Λιόν και είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Χάβρη. Με τη φανέλα της πέτυχε 17 γκολ στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η «L’ Equipe» έγραψε και πάλι για τον Ματετά τονίζοντας στο σχετικό της ρεπορτάζ ότι ο ποδοσφαιριστής θα φύγει σύντομα από τη Λιόν. Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τη Μάιντς.

Επισημαίνει μάλιστα ότι και η Σταντάρ Λιέγης έχει μπει τις τελευταίες ημέρες στο… κόλπο της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος θέλει να φύγει από τη Λιόν, αφού βλέπει πως δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι μία περίπτωση που δεν είναι καθόλου απλή. Με τη Λιόν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και όπως γράφουν οι Γάλλοι τον παραχωρεί με 10 εκατ. ευρώ.