Ολυμπιακός: Δύο βραδιές με πολλή δουλειά για τον Καμαρά

Παναθηναϊκός και PSV Αϊντχόφεν είναι οι επόμενοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και ο Μαντί Καμαρά θα είναι ο παίκτης «κλειδί» σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Ολυμπιακός: Δύο βραδιές με πολλή δουλειά για τον Καμαρά

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Την Κυριακή το βράδυ δοκιμάζει στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο παραδοσιακό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Την Πέμπτη το βράδυ οι Πειραιώτες υποδέχονται στην PSV Αϊντχόφεν για τη φάση των "32" του Europa League.

Για τους "ερυθρόλευκους" και τα δύο ματς έχουν τη δική τους σημασία. Στο ματς με τους Ολλανδούς σαφώς και διακυβεύονται πολλά, αφού παίζεται η πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League. Όπως και να 'χει στον Ολυμπιακό δεν τα ξεχωρίζουν τα ματς. Θέλουν τη νίκη και στα δύο, διότι η κόντρα με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ξεχωριστή.

Σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πολλή δουλειά, αλλά αυτός που θα έχει δύο βραδιές σε μεγάλη ένταση είναι ο Μαντί Καμαρά. Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του από την πειραϊκή ΠΑΕ, αλλά ο Αφρικανός έχει μπροστά του δύο παιχνίδια που θα είναι πολύ ζόρικα και μάλιστα από τα πόδια του εξαρτώνται πολλά.

Έχει αποδειχτεί στα μεγάλα ματς ότι ο Καμαρά έχει έναν ειδικό ρόλο. Ο Αφρικανός πιέζει ψηλά και "καταπίνει" πολλά χιλιόμετρα. Αυτόν τον ρόλο θα έχει ο Μαντί και στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό θέλοντας να δυσκολέψει την πρώτη πάσα των "πράσινων" και να τους αναγκάσει στο εύκολο λάθος. Αυτό θα κάνει και την Πέμπτη με την Αϊντχόφεν.

Με τους Ολλανδούς μάλιστα τον περιμένει πολύ πιο δύσκολο έργο αφού εκτός από την πίεση που θα ασκήσει ψηλά θα πρέπει να… αναχαιτίσει και τους πάντα επικίνδυνους και γρήγορους ποδοσφαιριστές της PSV. Σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις ο Καμαρά θα είναι το κλειδί και τον περιμένουν δύσκολα βράδια.