Λαμία: Επιστροφή Μπα, αλλά με απουσίες στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Αντάμα Μπα, όμως δεν λείπουν οι απουσίες ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (13/2, 17.15) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Λαμία: Επιστροφή Μπα, αλλά με απουσίες στην Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας την Παρασκευή 12/2 για τον αγώνα του Σαββάτου 13/2 στις 17:15 στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2020-2021.

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας ήταν όλα αρνητικά και έτσι ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Βλάχος, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Μπιάρνασον, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Μπα.

Ο Μπα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και επιστρέφει στην αποστολή των «κυανόλευκων», όμως δεν λείπουν οι απουσίες, καθώς από το παιχνίδι της Τρίπολης θα λείψουν για την ομάδα της Φθιώτιδας οι τιμωρημένοι Μπεχαράνο, Σκόνδρας, όπως και ο τραυματίας Ταϊρόν.