«Δεν διαπραγματευόμαστε για τον Μολέδο»

Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ ξεκαθάρισε πως οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν τον έμπειρο αμυντικό.

«Δεν διαπραγματευόμαστε για τον Μολέδο»

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας. Στο λιμάνι δεν είχαν κρύψει ότι θέλουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό και πως έκαναν προσπάθειες για να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχει εμπλακεί και η ΑΕΚ στην υπόθεση.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποτελεί το μήλον της έριδος. Ο Μολέδο και στη συνέντευξη που παραχώρησε επισήμανε πως η Ιντερνασιονάλ δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει. Αποτελεί βασικό γρανάζι της μηχανής της που λειτουργούσε άψογα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Τα όσα δήλωσε ο Μολέδο ήρθε να επιβεβαιώσει λίγες ώρες αργότερα και ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ. Ο Ρομπέρτο Μορένο μίλησε στην ιστοσελίδα correiodopovo.com.br τονίζοντας πως η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να διαπραγματευτεί η Ίντερνασιονάλ για κανέναν από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της που παίζουν. Θα είναι θεμελιώδους σημασίας για την ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε ξεκαθαρίζοντας έτσι πως εκτός από τον Μολέδο δεν συζητάει ούτε για τον Κουέστα.