ΟΦΗ: Παραμένουν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, δουλεύει μετ' εμποδίων με την ομάδα του για τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο (14/2), καθώς σε λίγο οι τραυματίες στην ομάδα της Κρήτης θα σχηματίζουν ολόκληρη ενδεκάδα...

ΟΦΗ: Παραμένουν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών

Για μία ακόμα ημέρα ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, είδε να μη μειώνονται τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα του.

Ο 42χρονος τεχνικός των Ηρακλειωτών στην προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/2) στο Παγκρήτιο στάδιο δεν μπορούσε να έχει στη διάθεσή του ούτε λίγο ούτε πολύ τους γνωστούς εννιά ποδοσφαιριστές του που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο...

Για την ακρίβεια, ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε και πάλι μέρος της προπόνησης, με τους Πραξιτέλη Βούρο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Αντίλ Ναμπί, Αντριάν Σαρδινέρο, Ναζαρένο Σολίς και Βαχίντ Σελίμοβιτς να κάνουν θεραπεία. Επιπλέον, οι Βαγέμπα Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Βόλο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» την ερχόμενη Κυριακή (14/2, 17:15) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Το πρόγραμμα της σημερινής (11/2) προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, κατοχής σε μικρούς χώρους, τελειώματα, καθώς και αγωνιστικό παιχνίδι. Το επόμενο ραντεβού της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή (12/2) στις 11:00 το πρωί.