ΠΑΟΚ: Διπλό με την Κ19 και πρώτη εικόνα για Μπάμπα - Μπράντονιτς

Την ευκαιρία να εξετάσει την κατάσταση των Μπράντονιτς και Μπάμπα είχε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία στο οικογενειακό διπλό με την Κ19. 

ΠΑΟΚ: Διπλό με την Κ19 και πρώτη εικόνα για Μπάμπα - Μπράντονιτς

Μετά την νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ απέναντι στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα πρόκρισης και πλέον στρέφει το «βλέμμα» του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μοναδικός στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι η επιστροφή στις νίκες στη Super League 1.

H προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (11.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και έδωσαν ένα οικογενειακό φιλικό κόντρα στην Κ19.

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δει σε αγωνιστική δράση παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, καθώς και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπάμπα και Μπράντονιτς.

Στον αντίποδα ο Στέλιος Μαλεζάς και οι συνεργάτες του είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις των παικτών τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό και να δώσουν ένα δυνατό τεστ ενόψει της ευρωπαϊκής πρόκλησης του UEFA Youth League.